+381 11 4067 141

Upravljajte svojim društvenim mrežama sa jednog mesta - pratite lead-ove i rezultate sa rešenjem Hootsuite

PROBAJTE BESPLATNO

Od pronalaženja novih klijenata do pružanja usluga postojećim korisnicima, Hootsuite vam pomaže da na svojim društvenim mrežama postignete više.

Ukazalo nam je poverenje više od 800 kompanija sa liste TOP Fortune 1000

Ukazalo nam je poverenje više od 800 kompanija sa liste TOP Fortune 1000

15 miliona

Preko 15 miliona korisnika svetski priznatih brendova koristi Hootsuitea

35

Povezuje preko 35 društvenih mreža

100

Povezuje preko 100 aplikacija

Saznajte kako Hootsuite omogućava da lakše pronalazite i planirate sadržaje na društvenim mrežama, upravljate njima i pravite izveštaje

Planiranje

Uštedite vreme planirajući postove na društvenim mrežama

Budite prisutni i aktivni 24/7 istovremeno zahvaljujući automatskom raspoređivanju stotina poruka na društvenim mrežama, preko svih svojih naloga.

Upravljanje sadržajem

Upravljajte sadržajem na društvenim mrežama sa lakoćom

Sačuvajte i podelite poruku sa prethodno odobrenim sadržajem, koju vaši timovi mogu da objave kao post ili je sačuvaju u cloud-u. Tako ćete veoma lako moći da tagujete, pretražujete i koristite sadržaje.

Analitika

Pratite i dokažite ROI od kampanja na društvenim mrežama

Izmerite uticaj kampanja na društvenim mrežama kroz sveobuhvatno izveštavanje. Merite konverziju ostvarenu putem društvenih kanala i pomoću zasebnog ROI-ja od sopstvenih i plaćenih medija.

Monitoring

Izdvojte komentare koji su bitni

Pronađite i filtrirajte komentare po ključnim rečima, hashtag-ovima i lokaciji – na više jezika – da biste saznali šta ljudi pišu o vašem brendu, konkurentima i industriji.

Saznajte zašto funkcionalnosti proizvoda - kolaboracija, sigurnost i integracija, čine Hootsuite vodećim rešenjem za organizacije svih veličina.

PROBAJTE BESPLATNO